Dječja igrališta

Ukupna vrijednost: 3.000.000,00 kn

Već četvrtu godinu provodimo opremanje dječjih igrališta u cilju da svaki dio grada ima novo suvremeno igralište koje će biti mjesto okupljanja naših sugrađana.

Na području Vinkovaca dosad je opremljeno 13 igrališta ukupne vrijednosti gotovo 3 milijuna kuna od kojih je primjerice igralište u Ulici A. Starčevića sufinancirano sredstvima Programa podrške regionalnom razvoju Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije kroz projekt “Zajedno u igri”

Posljednje opremljeno dječje igralište je igralište u Park šumi Kanovci financirano je sredstvima iz Programa ruralnog razvoja. U Park šumi Kanovci građanima će osim dječjeg igrališta na raspolaganju biti sprave za rekreaciju i poučna staza dužine 2.000 metara na kojoj biti će postavljeni poučni paneli ( table ) koji će opisivati biljne i životinjske vrste ovog područja sa zanimljivim fotografijama. U neposrednoj blizini poučne staze, nalazi se obnovljena sjenica opremljena stolovima i klupama na kojoj se građani mogu odmoriti, objedovati i uživati u miru prirode.

U posljednje četiri godine Vinkovci su dobili 13 novih dječjih igrališta
Želja nam je da svaki dio grada ima suvremeno dječje igralište
Dječje igralište u Park šumi Kanovci izgrađeno je bespovratnim sredstvima EU kroz Program ruralnog razvoja
Do kraja 2021. godine najmlađi sugrađani imat će priliku igrati se na još nekoliko novih igrališta.
Skip to content